X-tra NRG

Ik begon mijn carriëre bij de radio en kwam in de jaren 90 o.a. bij Stadsradio Rotterdam, Stadsradio Den Haag en Radio NRG terecht, daar heb ik mijn basis gelegd.

In de zeroes kwam ik bij o.a. Baja Radio, Coastline FM (regionaal), Hotradio (regionaal), Radio 8 FM (regionaal), Radio Decibel (heilo), Falcon Radio (regionaal), Den Haag FM, Regio FM, Radio Mi Amigo, Radio 192 en Holland FM Spanje terecht. Bij het regionale radiostation Hotradio was ik destijds Station Manager, en bij het populaire global Baja Radio was ik Program Director. Bij Smart FM (Later LINQ FM) was ik Station Manager. In 2020 begon ik een nieuwe uitdaging als Program Director / Station Manager en mede oprichter van Loopreizen Radio. Ik ben nu nog steeds actief bij deze club als DJ en hoofd-vormgever. Na een uitstapje bij LINQ in 2020, werd ik eind afgelopen jaar benaderd om weer wat te komen doen bij LINQ, ik maak nu commercials en jingles voor deze omroep, en daarnaast ben ik terug in mijn oude functie als presentator en Station Manager.

 Vanwege mijn demo en CV werd ik in 2006 uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Radio Veronica, en in 2011 werd ik benaderd door Radio 10. Mede door mijn drukke bezigheden, een contractbasis van 1 jaar die mij aangeboden werd door de landelijke stations, heb ik het door onzekerheid toen helaas niet gedaan. Waarom ik bij Radio Veronica uitgenodigd werd, daar zit best een leuk verhaal aan vast, dat ging toen via Jeroen van Inkel.Hij was in bezit gekomen van mijn demo via een vriend van mij. Jeroen heeft er werk van gemaakt destijds, en toen werd ik uitgenodigd in Naarden. Hoe cool kan zoiets zijn. 😉

En nu presenteer ik, weer terug op het oude nest, de middagshow op Radio NRG!

Event Timeslots (5)

maandag
-
Rico van Amstel

dinsdag
-
Rico van Amstel

woensdag
-
Rico van Amstel

donderdag
-
Rico van Amstel

vrijdag
-
Rico van Amstel