Het Begin Van Je Weekend Show

Dilated time is given by Lorentz reaction,

T’=T/√(1–(v²/c²))

T is stationary time

V is your velocity, c is velocity of speed

So for going 1 day ahead of other the difference in time for you should be 1 minute.

1 day=24×60×60 seconds,

1 minute=60 seconds.

24×60×60=60/√(1-(v²/c²))

Gravitationele tijdsdilatatie

E=mc²

Einstein came up with a formula for his relative time that has to do with you speed and its effect on time.

This formula is called the time dilation factor. The formula is:

(1 – (U/c)2)1/2 (U=speed, c=speed of light)

Begin van je weekendshow Radio NRG
Begin van je weekendshow Radio NRG

25 jaar geleden was de officiële geboorte van een nieuwe ster aan het radio firmament: NRG 106.3! Jonge mensen kwamen uit alle hoeken bijeen, maakten programma’s en schreven geschiedenis. Vooruitstrevend, innovatief, hip, snel, gezellig (moet er ook bij), totaal anders en gestoord zijn toepasselijke woorden voor dit 90’er jaren fenomeen.

Vooral dat laatste woord, gestoord, sloeg op een groep individuen die samen, elke vrijdagavond, Het Begin Van Je Weekend Show maakten. Een redelijk amorfe club, zonder duidelijk geordende structuur, maar bijna altijd aangestuurd door Remco Ruijgers, Angela Koster, Walewein Luchtmeyer en Ellès Innemee. Daarnaast zorgden de vele NRG medewerkers, die de show bezochten, ervoor dat de uitzending een geweldig gekkenhuis was.

“Imagination is a figment of our reality” zou het best dit programma kunnen omschrijven. Geordende (en soms door de consumptie van levenswater, ongeordende) chaos was standaard. Je kon het niet zo gek bedenken of het gebeurde wel op de inmiddels fameuze vrijdagavonden: de luisteraars (alle 3, zoals we grapten) werden gebombardeerd met house muziek, telefoon terreur, bands, interviews en nog meer telefoon terrorisatie van onschuldige inwoners van de Haaglanden. Het gemeenschappelijke trauma is, heden ten dage, nog voelbaar in de regio.

Vrijdagavond 17 juli komt deze club weer bijeen, ietwat ouder, misschien een tikje rustiger, maar verwacht geen Rollator Radio! Aanwezig in de studio zijn Remco Ruijgers, Walewein Luchtmeyer en Alex Kok. Aan de telefoon lijn met Ierland (met wisselende geluidskwaliteit) hangt Ellès Innemee.

Wat kun je verwachten? We kijken terug op een wild en bizar tijdperk (bijvoorbeeld, hoe ging het er achter de schermen aan toe?), interviews, de beste hits uit die tijd en een geweldige prijs om weg te geven!

Stay tuned!

Het Begin Van Je Weekend Show is nog één keer te horen op NRG. De show vindt plaats op vrijdag 17 juli van 22.00 tot 1.00 uur.

Event Timeslots (1)

Vrijdag 17 juli
-
Ellès, Remco, Walewein en Alex