Radio NRG 106.3

LUISTEREN

Er moeten nog heel wat airchecks, fragmenten, jingles en promo's rondzwerven op cassettebandjes, minidiscs en harddisks. Heb je wat leuks? Stuur het gerust even op!

Jingles
De jingles waren natuurlijk het visitekaartje van NRG 106.3. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.
You found us!
De uuropener, die klonk na "Dit was het nieuws".
Reclame
Alles over auto's, chicken wings, computers en ultrazagende knijters...een blokje reclame van 11 minuten.
Promo's
De promo's....dus....
Koninginnedag (30 april 1998)
Een latere uuropener, in dit geval in de koninginnedagmix.
Weerbericht
Tijdensde non-stop uren was er geen NOS nieuws, want dat moest handmatig 'geschoven' worden. Wel was er het weerbericht, dat uiteraard elke dag opnieuw werd ingesproken. Nu waren er twee versies: het doordeweekse weer en het weekendweer. Die laatste versie werd niet altijd even stipt ververst, zodat het weleens gebeurd is dat we in april nog met temperaturen onder nul en sneeuwbuien zaten, terwijl heel Delft al in korte broek liep.
Stad FM weekend (1) (19 december 1997)
Nog één keer en nu voor het allerlaatst! Eind december 1997 verzamelden zich (bijna) alle oud medewerkers van Radio Stad Den Haag in de studio op de Schieweg om te reuneren.
Stad FM weekend (2) (21 december 1997)
De afsluiting van een geslaagd weekend.
Open House Party promo's
Eind juli, begin augustus 1998 zond NRG 106.3 "live and direct from Boston" (yeah right) twee proefafleveringen uit van The Open House Party, een wereldwijd uitgezonden Amerikaanse show. Om de belangstelling van het publiek te peilen werd iedereen opgeroepen te bellen.
Open House Party
En zo klonk The Open House Party. Hier en daar een NRG-jingle er tussen en in de breaks een promo of het regionieuws en het leek net echt live ;-)
Creatief met intro's
Je knipt en plakt eens wat.

 

In 1998 verdween de naam NRG 106.3. De zender moest een Delftser uitstraling krijgen en de naam NRG 106.3 werd door veel mensen niet echt met Delft geassocieerd. Gelukkig lag de naam Stad FM onder handbereik en met de toevoeging "Delft" klonk het bijna als een lokale omroep. De jingles kunnen je bekend in de oren klinken, als je vroeger luisteraar van Stad FM / Radio Stad Den Haag was.

Stad FM jinglepakket
Het jinglepakket van Stad FM Delft.
Promo Top 99 van 1999
Stad FM Delft (1)
.
Stad FM Delft (2)
.